Hard water; u kent het wel. Het is slecht voor uw leidingen, huishoudtoestellen, huid en haar. Eenmaal uw apparatuur de gevolgen ondervindt van kalk, zal u diep moeten tasten in uw portemonnee voor herstellingen of vervanging van dure toestellen of leidingen. Met een waterontharder maakt u hard water zacht en kalkvrij. 

Enkele voordelen:

  • Geen kalkaanslag meer op huishoudtoestellen en apparatuur
  • Langere levensduur van apparaten.
  • Minder energiekosten (tot wel 450 euro per jaar) door een efficiëntere warmteoverdracht.
  • Zuiver water dat zorg draagt voor uw huid en voor uw haar.
  • Uw wasgoed is zachter en van betere kwaliteit.

Een waterverzachter is goed voor de huid, haar, toestellen en apparatuur maar ook voor uw portemonnee want door de efficiëntere warmteoverdracht van het water in uw leidingen bespaart u honderden euro’s per jaar. U kan nu gratis prijzen en offertes aanvragen. Zo kan u eenvoudig vergelijken welke de voor u beste waterverzachter is met de bijhorende voordeligste prijs. Of u kan ze gebruiken in uw onderhandelingspositie. Bezoek waterontharderrevolutie.nl voor meer informatie.

Waarom heb ik zacht water nodig?

 Bespaar honderden euro per jaar aan verbruik van schoonmaakmiddelen en toiletartikelen, omdat u met zacht water minder product nodig heeft voor een perfect resultaat. Tot 75% minder verbruik van zepen en detergenten, wat ook goed is voor het milieu. En met een kalkvrij huis, zal uw verwarming super-efficiënt blijven. U bespaart tot 12% op uw energierekening.

Minder schoonmaken

Houd uw keuken en badkamer in ongerepte staat en zeg de kalkaanslag op douchewanden, tegels en granieten werkbladen vaarwel. De waterontharder doet hier echt goed zijn best voor. Minder frustratie als u naar het kalkvrije douchescherm kijkt bijvoorbeeld.

Weet dat u zult genieten van een gladdere huid en zijdezacht haar

Met heerlijk zacht water voor het hele huishouden, zal uw haar en huid heerlijk zacht en gezond voelen, een verschil dat u meteen zult merken. Uw badkamer zal de perfecte plek worden om te ontspannen en tot rust te komen. De smaak van het water wordt ook nog eens beter.

Eczeem en droge huid kunnen ook worden verlicht

Met een waterontharder zullen eczeem patiënten minder jeuk hebben en minder nood hebben aan verzachtende steroïde crèmes. Dat is natuurlijk extra mooi meegenomen en voor sommige mensen zelf de reden om tot de aanschaf van een waterontharder over te gaan.

Waterverzachter laten plaatsen
Het plaatsen van de waterontharder wordt gedaan door de leverancier. Dit zit standaard niet bij de prijs inbegrepen. Houdt rekening met zo’n €250 voor het plaatsen van een cilinder model (wat een goede waterkwaliteit geeft). Een magnetische ontharder is prima zelf te installeren. De werking hiervan is echter twijfelachtig.