Als je bezig bent met een verbouwing dan is de badkamer maar ook de vloer en de trap vaak een van de eerste dingen die je aan gaat pakken. De grote onderdelen van het interieur die eerst af moeten zijn voordat je verder kan met de rest van de verbouwing. Je kan ervoor kiezen om een compleet nieuwe trap aan te laten brengen maar de kosten hiervan zijn relatief hoog. Zeker als je het vergelijkt met het renoveren van een bestaande trap. Dit is vaak een stuk goedkoper en kan er toch voor zorgen dat je trapt er straks weer als nieuw uitziet.

Traprenovatie is goedkoper

Als we de kosten vergelijken van het renoveren van trappen ten opzichte van het laten maken van een compleet nieuwe trap ben je vaak al meer dan de helft goedkoper uit met een renovatie. Een traprenovatie hoeft dus niet duur te zijn. Ook niet als je zelf extra wensen door wil voeren. Zoals een open trap gesloten maken of de trap voorzien van een nieuwe kleur.

Afbeelding (gratis & rechtenvrij):  https://www.toptrap.nl/wp-content/uploads/2019/06/WhatsApp-Image-2019-06-12-at-14.57.04-1-1.jpeg

Je trap ziet er weer als nieuw uit

Bij het renoveren van het rapport de oude trap niet gesloopt maar opnieuw bekleed of de traptreden worden losgehaald en opnieuw gemaakt. Wanneer de traptreden los gehaald kunnen worden en los gerenoveerd kunnen worden bespaar je een hoop kosten. Vaak kost dit nog niet eens de helft van een compleet nieuwe trap maar het resultaat is eigenlijk hetzelfde.

De specialist in trappen renoveren

Ben je woonachtig in de regio Noord-Holland en ben je op zoek naar een specialist die je kan helpen om de trap er weer als nieuw uit te laten zien? Maak kennis met Toptrap Traprenovatie. De specialist op het gebied van trappen renoveren. Al honderden klanten hebben gebruik gemaakt van de diensten van TopTrap om hun trap dusdanig te laten renoveren dat deze er weer een gloednieuw uitziet.