Ben je al tijden op zoek naar de meest geschikte vloer voor in de badkamer? Voorheen kozen de meeste mensen er nog voor tegels in de badkamer aan de brengen. Maar tegels bevatten naden en randen, en daar kan al snel vuil tussen ons staan. Om dit te voorkomen is het verstandiger om een geheel egale vloer in de badkamer aan te brengen. Denk hierbij aan een gietvloer, deze is tegenwoordig steeds betaalbaarder en bovendien in verschillende varianten aan te brengen.

De ideale vloer voor in de badkamer

Als we de verhalen mogen geloven, is de gietvloer werkelijk de meest ideale vloer om in de badkamer aan te brengen. Fabrikanten claimen zelfs dat de vloer hygiënischer is dan andere soorten vloeren. Dat hangt er natuurlijk vanaf of je de ondergrond goed schoonhoudt, maar dat is in ieder geval een stuk eenvoudiger met een egale vloer. Er ontstaat niet snel vuil, de vloer is in een keer te dweilen en een gietvloer sluit bovendien ook niet snel. Doordat de ondergrond heel goed schoon te houden is, is de gietvloer indirect inderdaad erg hygiënisch ten opzichte van andere vloeren.

Waarom een gietvloer die eruit ziet als een betonvloer?

Zoals we hierboven al even kort genoemd hebben, is de gietvloer in diverse soorten en kleuren aan te brengen. Een variant die tegenwoordig steeds populairder wordt is de gietvloer met betonlook. Dit is een normale kunststof gietvloer die de uitstraling heeft van een traditionele betonvloer. Het robuuste uiterlijk van een betonvloer wordt nog altijd gewaardeerd door veel mensen, maar de praktische voordelen van een kunststofvloer zijn ook wel erg handig. Daarom is de gietvloer met betonlook ontwikkeld.

Hierover ontdek je meer op: https://www.gietvloerbetonlook.nl/ 

Haal het voordeel in huis met gietvloeren

Ben je overtuigd en wil jouw badkamer ook voorzien van een duurzame en praktische gietvloer? Of het eerste oog lijkt de investering in gietvloer wellicht behoorlijk hoog, wanneer je het spreidt over de jaren dat je er gebruik van kan maken valt dat echter reuze mee. Een kunststof gietvloer gaat namelijk tientallen jaren lang mee, met een beetje geluk hoef je nooit weer een nieuwe vloer aan te schaffen!