Jacuzzi’s uit het oosten hebben vaak elk extra, maar geen van beide hebben ze een bypass nodig. Ik hoorde een paar dagen geleden dat iemand die een betaalbare Hot Tub had gekregen, een Aziatische import, niet in staat is de reserveonderdelen te kopen om te zorgen dat de verwarmingseenheid niet werkt. Je luistert zelfs naar verhalen van personen die goedkope, ver oostelijke jacuzzi’s kopen en die maanden later de betaling voor de jacuzzi niet krijgen.

Onze experts hebben onlangs een goedkope, uit het verre Oosten afkomstige binnengehaald zonder een vloer of basis, geen isolatie, gewoon een hoop afval. Geen isolatie op de sideboards, dus warmte zal gewoon worden afgeworpen. Op dat moment hingen de elektrische koorden aan de vloer en zonder bodem suggereerde ze dat ze nat zouden worden als het regende! Grote kans om geëlektrocuteerd te worden, alleen om wat geld te sparen, dat ik zeker in contact zou komen met een verkeerde economie.

Normaal gesproken vertelden we de manager om alle draden van de vloer af te sluiten. De kwaliteit van de gebruikte kabels voldoet niet aan de westerse criteria en je kunt zien dat het door een glimp zo simpel is als dat. Het sanitair valt bovendien ver buiten de westerse normen.

Het lijkt een beetje op de bovenste laag in speelgoed dat afkomstig is uit het oosten, veel mensen geloven dat ze briljant zijn door een lening te behouden, maar de waarheid is dat ze veel problemen krijgen voor de toekomst. In werkelijkheid is het een onware economische situatie. Kwaliteitsmedewerkers houden rekening met de lange termijn van med spa-bezit bij het maken van hun items. Fabrikanten die state-of-the-art productietechnieken gebruiken, huren acryl met ABS-ondersteuning in plaats van de meer volwassen stijl fiberglas en ze hebben het vermogen om een ​​veel zwaarder, duurzamer product te geven.