Je badkamer inrichting is natuurlijk ontzettend leuk maar het kost ook veel geld , hoe kan je er nou voor zorgen dat je een mooie badkamer hebt?

Accessoires

Een kale badkamer is ontzettend saai en sfeerloos. Door bijvoorbeeld een matje neer te leggen zorg je er al voor dat de vloer niet glad is, ook is het een stuk warmer voor je voeten maar de belangrijkste reden, het zorgt voor wat meer sfeer in je badkamer. Een leuk houten droogrekje is ontzettend handig om je handdoeken aan op te hangen en het staat ook ontzettend leuk. Door een rekje van een ander materiaal soort in je badkamer te zetten geef je de badkamer ook een bepaalde sfeer.

Muur verven

Het is belangrijk dat je een mooie zachte kleur hebt in je badkamer. Als je badkamer te donker is maakt het de ruimte al snel kleiner en aangezien een badkamer meestal al niet zo groot is, is dit niet zo handig. Een zachte lichte kleur zorgt voor rustige sfeer en meer ruimte.

Pas op wat voor soort muurverf je koopt. Als je je badkamer wilt verven is het belangrijk dat je ook badkamer verf aanbrengt op de muur. Badkamer verf voorkomt schimmel en is makkelijker schoon te maken dan normale muurverf.

Tegels

Door in plaats van je muur te verven kan je er ook voor kiezen om mooie tegels op je muur te plakken. De tegels zijn ontzettend handig schoon te maken. Ook geeft het een andere sfeer dan dat je jouw muur verft. Buiten normale gladde tegels kan je er ook voor kiezen om tegels te nemen met een bepaald patroon erin. Deze stenen zijn over het algemeen wat ruwer en geven een wat natuurlijkere look in je badkamer.

Muurstickers

Muurstickers of meubelstickers zijn ontzettend leuk voor in je badkamer. Door meubelstickers te plaatsen op je meubels geef je jouw kastje of stoel een ander effect.